OVER ONS

Ieder voor zich, maar wij voor u!

Young Business Finance is een administratiekantoor dat zich richt op startende ondernemers en ZZP’ers. Dankzij de kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan in diverse financiële administraties, zijn wij in staat om onze klanten te ondersteunen op de manier dat het beste bij hun organisatie past. Uiteraard ondersteunen wij ook ondernemers en zzp-ers die wat langere tijd bezig zijn.

We zijn meer dan een administratiekantoor. We proberen onze klanten te allen tijde te ondersteunen. Vaak hebben ondernemers het doordeweeks ontzettend druk, waardoor ze geen tijd hebben voor hun boekhouding. In de meeste gevallen zullen we op afspraak open zijn buiten kantoortijden voor onze klanten.

Elke organisatie is anders, wij beschikken over een lange termijnvisie, als onze klanten groeien, groeien wij met ze mee. Ieder voor zich, maar wij voor u!

Duurzaamheid

Young Business Finance probeert te allen tijden milieuvriendelijk te ondernemen. Dit doen wij door zoveel mogelijk online te doen met onze klanten.

Als administratiekantoor zal je altijd bonnen en facturen blijven houden, maar hoe mooi is het als alles digitaal kan. Facturen en bonnen worden per e-mail verstuurd. Ik hoor u al denken, maar hoe kan dat nou? Adobe scan installeren op uw telefoon, foto’s maken van de facturen/bonnen, versturen via de e-mail of WhatsApp en hoppa u draagt bij aan het verbeteren van onze wereld.

Onnodig rijden naar de klant of de klant onnodig rijden naar ons, dat willen wij liever vermijden. Young business Finance mag met trots zeggen dat wij alleen e-mailen. Dus wat dat betreft geen onnodige brieven en printjes.

Being green is more than just buying ”eco”. It is an unshakable commitment to a sustainable lifestyle.